Samsung, unul dintre cele mai mari branduri pe care le cunoastem. Baietii astia produc absolut orice tip de aparat electronic si o fac chiar foarte bine, de la telefoane la frigidere.

Si apropo de aparatele frigorifice produse de acest brand, in acest articol o sa iti prezint 4 combine frigorifice marca Samsung, unul mai bun ca celalalt si toate la preturi relativ mici.

Pe primul loc zic eu ca este Samsung RB31FDRNDSA, o combina frigorifica Full No Frost, din inox cu dozator de apa. Este un model extrem de atragator atat ca si aspect cat si in privinta functiilor si tehnologiilor pe care ti le ofera.

Numarul 2 in acest top ar fi combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA. Din nou un model cu racire No Frost, multiflow. Acest model este foarte apreciat si datorita pretului mai mic de achizitie asta vand in vedere numarul mare de functii pe care il ofera utilizatorilor.

Pe locul 3 se afla Samsung RB29FSRNDWW o combina frigorifica ieftina si de o foarte buna calitate. Este un model foarte usor de intretinut si de folosit. Avand in vedere faptul ca este din nou un model Full No Frost, pretul cu care poate fi achizitionata este extrem de accesibil.

Si am ajuns si la ultimul model din acest top insa aici o sa-ti prezint un frigider, si anume Samsung RT38FEAADSP. Este un model ultra modern, cu dozator de apa, aparat de gheata, invelis exterior din inox si o gramada de functii extrem de practice.

┬áSper sa-ti fie de folos acest top in cazul in care te decizi sa achizitionezi un aparat frigorific Samsung. Mai multe informatii gasesti si pe Facebook – Frigidere Ieftine Gen.