pret-samsung-eco-bubble-wf8ef5e0w4wleVrei sa-ti iei o masina de spalat rufe ieftina, nou si cat de cat buna, nu?

Ei bine majoritatea oamenilor cand vor o astfel de masina de spalat, renunta imediat la producatori gen Samsung, Gorenje sau alte brand-uri foarte cunoscute ale caror preturi sunt ceva mai ridicate.

Insa ce vreau eu sa-ti arat in acest articol este ca poti gasi masini de spalat noi si ieftine de la producatori mari daca stii unde sa cauti si mai important cand sa cauti.

Ironia sortii este ca scriu acest articol dupa marea promotie de Black Friday insa pana la sfarsitul anului cu siguranta vor mai fi alte oferte probabil la fel de bune.

Dar in acest moment o sa-ti arat cateva modele Samsung care sunt la oferta si sunt foarte performante.

Incepem cu Samsung WF8EF5E0W4W/LE, o masina de spalat rufe cu tehnologie Eco Bubble extraordinar de buna. De obicei aceasta masina de spalat te costa in jur de 2000-2200 de lei insa am gasit-o pe eMag la 1300 de lei la oferta.

In primul rand e o masina de spalat rufe A+++, cu o capacitate de incarcare a cuvei de 8kg.

Desi are cuva destul de mare, masina de spalat nu ocupa foarte mult spatiu in casa.

Centrifuga are o viteza maxima de 1400 rpm. La aceasta viteza hainele sunt complet stoarse. Daca vrei sa fie gata uscate iti recomand o masina de spalat rufe cu uscator, insa te va costa ceva mai mult, mai ales daca vrei tot de la Samsung.

Toate masinile de spalat pe care ti le prezint sunt la oferta in acest moment, la fel si urmatoare masina de spalat, Samsung WF60F4E5W2W.

Este si mai ieftina ca primul model, pretul actual este de 1200 lei cu tot cu reducere.

E o masina de spalat cu constructie Slim, capacitatea cuvei este de 6kg, iar viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm.

Ce-mi imi place in mod particular la aceasta masina este panoul de comanda care este extrem de usor de folosit si iti prezinta toate informatiile despre programul de spalare selectat, timpul pana se termina ciclul de spalare, viteza de centrifugare, temperatura apei si asa mai departe.

Si aceasta masina de spalat este dotata cu tehnologie de spalare Samsung Eco Bubble, care te ajuta sa economisesti atat detergent cat si apa datorita eficientei sporite a ciclului de spalare.

Cand vine vorba totusi de oferte, mai ales la masini de spalat rufe, ma uit si la cele sub 1000 de lei chiar daca nu sunt Samsung. Am gasit o masina de spalat Arctic iarasi la un pret foarte bun, modelul EF6100A+.

Nu sunt sigur daca inca mai este valabila reducerea de pret insa se poate verifica usor online. Cel mai bun pret l-am gasit tot pe eMAG insa poti intra si pe Altex ca au si ei reduceri relativ ok uneori.

De ce am ales masinile de spalat Samsung?

Nu pot sa spun ca sunt neaparat un fan al acestui producator si ca toate electrocasnicele din casa mea sunt Samsung insa pot spune cu siguranta ca majoritatea produselor lor sunt de calitate superioara, sunt fiabile si cand sunt si la reducere e pacat sa nu profiti.