Cel mai bun unguent naturist pentru varice

tratament crema variceExista multe creme si unguente care te pot ajuta sa ameliorezi simptomele cauzate de varice si aspectul zonelor afectate. Cele mai recomandate sunt cele pe baza de ingrediente naturale, din extracte de plante. Acestea pot fi folosite in acelasi timp cu alte tratamente deoarece neavand substante medicamentoase nu au efecte secundare.

Cand vine vorba de tratament pentru varice creme gasesti atat romanesti cat si straine foarte bune. In acest articol o sa-ti prezint 3 creme pe care le-am folosit si pot spune ca mi-au fost de mare ajutor mai ales la ameliorarea durerilor si a senzatiei de picioare obosite.

Cele 3 creme sunt:

Primul unguent sau crema pe care l-am folosit si inca il folosesc este Varikosette, un produs care mi-a fost recomandat de un medic naturopat foarte bun. Nu contine coloranti, parfumuri sintetice, parabeni sau produse modificate genetic (GMO). Toate ingredientele sunt 100% naturale.

Am observat mici rezultate dupa 2 saptamani de la prima folosire. M-am dat cu el pe zonele afectate in fiecare zi seara inainte de culcare.

Ingredientele sale ajuta la ameliorarea senzatiei de picioare grele sau obosite. Reduce inflamarea zonelor afectate si le ofera un plus de elasticitate si fermitate vaselor capilare, intarind peretii acestora.

Extractul de splinuta care se afla in compozitia cremei ajuta la refacerea accelerata a celulelor si are un efect tonifiant puternic.

Al 2-lea produs, Varicobooster, este iarasi bazat complet pe ingrediente naturale, extracte de plante medicinale fara aditivi sau substante ce pot avea efecte secundare.

Unul dintre ingredientele care stau la baza acestei creme, castanul porcesc, ajuta extraordinar de mult cu durerile cauzate de varice si aceea senzatie ingrozitoare de picioare obosite. Un alt ingredient, troxerutina combate problema fragilitatii vaselor de sange si a inflamatiilor si edemelor care apar in zonele unde sunt prezente vene varicoase.

Ambele creme le-am comandat online si mi-au ajuns acasa in 3-4 zile. Le-am cautat si prin farmacii insa din ce am vazut in acest moment doar online se pot cumpara. Ca si preturi, sunt intradevar putin mai scumpe insa rezultatele pe care le ofera merita cheltuiala.

Si sa nu uitam de cea de-a 3-a crema pentru varice, Vein Stopper care prima oara cand am folosit-o mi-a fost facuta cadou de o persoana foarte apropiata care la fel ca si mine a avut mari probleme cu varicele.

Este o crema foarte buna. Nu mai zic ca este pe baza de ingrediente naturale pentru ca deja stii lucrul asta. Nu folosesc decat creme naturiste. Probabil cel mai eficient tratament pentru indepartarea varicelor este chirurgia laser insa nici acest procedeu nu ofera nici o garantie ca afectiunea nu va reaparea din nou.

De aceea e foarte important ca si cauzele aparitiei varicelor sa fie luate in vedere. Un stil de viata sedentar este unul dintre principalele motive pentru care aceasta afectiune este prezenta la o mare parte din populatie, in special in randul femeilor. Desi se presupune ca varicele afecteaza doar persoanele trecute de o anumita varsta, mai nou apar foarte multe cazuri si in randul tinerilor cu varste intre 20 si 30 de ani.

Cele mai importante elemente ale unui site de prezentare eficient

Pentru a fi eficient in convertirea unui vizitator intr-un potential client site-ul de prezentare al afacerii tale trebuie sa indeplineasca anumite conditii, sa contina anumite elemente al caror scop comun este convingerea celui care a ajuns pe site ca serviciile tale sunt de calitate si preturile sunt rezonabile.

Daca vrei doar sa ai un loc unde sa postezi programul si adresa afacerii tale e suficienta o pagina de FB. Insa daca vrei ca clientul sa afle toata gama de servicii pe care o oferi, preturi, istoria afacerii tale si asa mai departe ai nevoie de un website.

Acest articol te va ajuta sa faci o alegere inspirata atunci cand mergi la o firma ce ofera servicii de creare site web de prezentare, o agentie de web design cu alte cuvinte.

In primul rand conteaza foarte mult ca design-ul site-ului, aspectul general sa fie curent. Daca ai un site de prezentare care arata ca cele din anii 90 de la inceputurile internetului, nu numai ca majoritatea vizitatorilor iti vor iesi de pe site imediat dar nici nu se vor descurca foarte bine cu navigarea pe el.

Cand ai intalnirea cu web designer-ul si ii explici proiectul tau fi pregatit cu cateva site-uri a caror design ti se pare interesant, ca exemplu pentru cum ai vrea sa arate website-ul tau.

Un element important este pagina cu serviciile oferite. Cine intra pe site probabil vrea sa afle cateva informatii despre serviciile pe care le oferi. Cu cat mai detaliata descrierea serviciilor, poate chiar si afisarea preturilor, cu atat mai bine pentru tine.

In ziua de azi cu cat educi lumea mai bine despre ce inseamna serviciile tale cu atat vor fi mai convinsi ca sunt de calitate si esti intradevar un profesionist in ceea ce faci.

Un alt element, acesta ar fi un exemplu de ce sa nu faci, si anume site-urile flash. Ziceam de site-urile care arata ca acum 25 de ani. Un site flash pe langa ca se incarca greu atat pe laptop cat si pe mobil este si extrem de enervant.

Pentru vizitator e foarte iritant ca elementele site-ului sa se schimbe intr-una chiar cand vrea sa dea click pe ele. Iarasi slide-urile de pe homepage nu sunt o idee foarte buna. Pana cand citesti descrierea sau titlul a si intrat altul pe ecran. Nu folosesc la nimic decat la iritarea vizitatorului care cauta informatii specifice si este si grabit.

Si sa stii, vizitatorul online este intotdeauna grabit.

Conteaza foarte mult ca metoda de contact pe care le-o oferi vizitatorilor sa fie clar vizibila pe site, sa iasa in evidenta si sa fie usor de folosit. De exemplu eu cand am creat site-ul cabinetului lui nevastamea am intrat pe vreo 10-12 site-uri ale unor agentii web. Unul dintre site-uri si in final cel al firmei de web design cu care am colaborat, Nova Marketing, avea un formular de contact unde am putut sa explic toate detaliile despre proiectul meu, inclusiv chestiile extra care le-as fi vrut si ce mi-a placut a fost ca imi ofereau mai multe obtiuni referitor la metoda cu care ma contactau ei pe mine.

Ca si cost, un site web daca este simplu, un site de prezentare cu vreo 3-4 pagini, nu ar trebuie sa te coste mai mult de 400-500 de euro. Daca nu vrei sa platesti banii astia, poti gasi pe Youtube foarte multe tutoriale despre cum sa-ti faci singur un website simplu de prezentare, majoritatea insa sunt in engleze. Am postat unul mai jos.

Cam asta ar fi. Am vrut sa scriu mai mult insa voi face o serie de articole pe tema asta fiindca cred ca multi dintre voi a-ti gasi aceste informatii folositoare. Puteti sa va abonati la site sau pe pagina de Facebook sa da-ti un like pentru a fi notificati cand public urmatorul articol.

2 Smart TV-uri Samsung cu Diagonala de 80 cm Ieftine si Bune

Smart TV Samsung 80 81 cmSaptamana trecuta am luat un Smart TV de la Samsung pe care am apucat sa-l butonez bine de tot si am zis sa scriu un articol scurt, un review la acest model si eventual cateva alternative mai ieftine insa cu performante asemanatoare.

TV-ul pe care mi l-am luat este Samsung 40KU6092, un Smart TV cu rezolutie 4K. Din ce am citit online inainte de al cumpara am vazut ca e unul dintre cele mai bune tv-uri 4K cu preturi asa mai rezonabile, nu foarte scumpe.

Mi-am varianta cu diagonala de 101. Daca exista de 80cm cu 4K imi luam asa insa alea sunt maxim Full HD.

Ca si pret a fost putin sub 2000 de lei. Raportul calitate/pret mi s-a parut foarte bun. Adica totusi ofera niste performante foarte bune la banii pe care ii dai pe el. Stiam si de faptul ca cei de la Samsung au o tehnologie de upscaling 4K foarte buna.

Imaginile HD si Full HD arata mult mai bine pe ecrane cu rezolutie 4K. Televizoarele Samsung ofera rezultate foarte bune la acest capitol.

E din 2016 modelul. Asa cateva specificatii pe scurt sunt rezolutia 4K, tehnologie HDR. La partea audio sta iarasi destul de bine, sunet clar, puternic, fara distorsiuni.

La capitolul Smart imi place foarte mult browserul care se misca foarte rapid. Nu ca pe laptop insa are o viteza foarte buna pt. un smart tv. Cam asta ar fi despre noul meu Smart TV 4K Samsung.

Daca totusi cauti modele mai ieftine tot Smart TV-uri si tot de la Samsung iata 2 modele care mie personal mi s-au parut foarte ok.

Ar fi odata Samsung 40K5502, un Smart TV Full HD relativ ieftin. Varianta cu diagonala de 101cm costa in jur de 1500-2000 de lei insa il gasesti si la 80cm care e mai aproape de 1000 de lei ca si pret.

Calitatea video este foarte buna. Imaginile sunt clare, detalii bine definite, iar culorile sunt redate precis, nuante naturale, vii.

Media player-ul iti recunoaste toate formatele video, audio, etc. Are si tehnologie audio DTS.

Pe langa conexiunea wireless si LAN pt. internet, tv-ul este vine cu conectivitate Bluetooth. Poti folosi casti Bluetooth pentru a te uita la filme sau asculta muzica prin casa fara sa trebuiasca sa stai fix langa televizor.

Un alt tv 80-81 cm ieftin de la Samsung este modelul Samsung 32J5200.

Acest model a fost lansat in 2015 insa si in ziua de azi se vinde foarte bine. Dotarile si performantele pe care le ofera inca fac fata foarte bine cerintelor pe care le au cumparatorii in ziua de azi in 2017.

La acest model sincer nu prea imi place design-ul. Samsung de obicei au acea rama foarte subtire si finuta. La acest model rama este destul de groasa dintr-un plastic negru. Nu arata foarte elegant.

La capitolul video insa, acest TV chiar ofera performante excelente avand in vedere si pretul relativ mic cu care vine. Costa in jur de 1200-1400 de lei insa daca esti atent la promotii il poti lua si sub 1000 de lei. Daca chiar nu te grabesti si vrei sa economisesti bani astepti pana la Black Friday sau vinerea neagra si cu siguranta il gasesti atunci la un pret redus cu vreo 3-4 milioane. Cel putin in anii trecuti asa s-a intamplat.

Cam asta ar fi. Eu oricum is multumit de ce mi-am luat. Acum sper sa si tina si sa nu patesc cum am patit cu celalalt televizor care dupa ce a expirat garantia s-a stricat dupa 2-3 saptamani. Insa nu cred ca televizoarele Samsung sunt asa.

Cine a zis ca nu gasesti masini de spalat ieftine Samsung

pret-samsung-eco-bubble-wf8ef5e0w4wleVrei sa-ti iei o masina de spalat rufe ieftina, nou si cat de cat buna, nu?

Ei bine majoritatea oamenilor cand vor o astfel de masina de spalat, renunta imediat la producatori gen Samsung, Gorenje sau alte brand-uri foarte cunoscute ale caror preturi sunt ceva mai ridicate.

Insa ce vreau eu sa-ti arat in acest articol este ca poti gasi masini de spalat noi si ieftine de la producatori mari daca stii unde sa cauti si mai important cand sa cauti.

Ironia sortii este ca scriu acest articol dupa marea promotie de Black Friday insa pana la sfarsitul anului cu siguranta vor mai fi alte oferte probabil la fel de bune.

Dar in acest moment o sa-ti arat cateva modele Samsung care sunt la oferta si sunt foarte performante.

Incepem cu Samsung WF8EF5E0W4W/LE, o masina de spalat rufe cu tehnologie Eco Bubble extraordinar de buna. De obicei aceasta masina de spalat te costa in jur de 2000-2200 de lei insa am gasit-o pe eMag la 1300 de lei la oferta.

In primul rand e o masina de spalat rufe A+++, cu o capacitate de incarcare a cuvei de 8kg.

Desi are cuva destul de mare, masina de spalat nu ocupa foarte mult spatiu in casa.

Centrifuga are o viteza maxima de 1400 rpm. La aceasta viteza hainele sunt complet stoarse. Daca vrei sa fie gata uscate iti recomand o masina de spalat rufe cu uscator, insa te va costa ceva mai mult, mai ales daca vrei tot de la Samsung.

Toate masinile de spalat pe care ti le prezint sunt la oferta in acest moment, la fel si urmatoare masina de spalat, Samsung WF60F4E5W2W.

Este si mai ieftina ca primul model, pretul actual este de 1200 lei cu tot cu reducere.

E o masina de spalat cu constructie Slim, capacitatea cuvei este de 6kg, iar viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm.

Ce-mi imi place in mod particular la aceasta masina este panoul de comanda care este extrem de usor de folosit si iti prezinta toate informatiile despre programul de spalare selectat, timpul pana se termina ciclul de spalare, viteza de centrifugare, temperatura apei si asa mai departe.

Si aceasta masina de spalat este dotata cu tehnologie de spalare Samsung Eco Bubble, care te ajuta sa economisesti atat detergent cat si apa datorita eficientei sporite a ciclului de spalare.

Cand vine vorba totusi de oferte, mai ales la masini de spalat rufe, ma uit si la cele sub 1000 de lei chiar daca nu sunt Samsung. Am gasit o masina de spalat Arctic iarasi la un pret foarte bun, modelul EF6100A+.

Nu sunt sigur daca inca mai este valabila reducerea de pret insa se poate verifica usor online. Cel mai bun pret l-am gasit tot pe eMAG insa poti intra si pe Altex ca au si ei reduceri relativ ok uneori.

De ce am ales masinile de spalat Samsung?

Nu pot sa spun ca sunt neaparat un fan al acestui producator si ca toate electrocasnicele din casa mea sunt Samsung insa pot spune cu siguranta ca majoritatea produselor lor sunt de calitate superioara, sunt fiabile si cand sunt si la reducere e pacat sa nu profiti.

Ce trebuie sa stii despre operatia de deviatie de sept

Potrivit studiilor aproximativ 80% din oameni prezinta o deviatie minora a septului nazal. Deviatia de sept presupune deplasare fie spre dreapta fie spre stanga a septului nazal, lucru care duce la probleme respiratorii daca nu se intervine.

O deviatie de sept are ca si cauze fie leziuni sau traumatisme in zona nasului, sau mai exista posibilitatea sa te nasti cu aceasta afectiune. Spre deosebire de o operatie de rinoplastie cu rol estetic care este recomandat sa fie facuta dupa varsta de 18 ani, corectia de sept nazal se poate face la aproape orice varsta si este chiar indicat sa nu se amane.

deviatie de septAceasta afectiune poate duce la sangerari nazale, migrene, dureri ale fetei, respiratie zgomotoasa si sforait. Sforaitul la randul lui poate si el cauza probleme respiratorii si chiar boli ale inimii.

In cea ce priveste cabinete si preturi pt. o operatie deviatie de sept Timisoara este printre principalele orase unde poti beneficia de interventii chirurgicale facute de doctori specialisti si cu aparatura si tehnici de ultima generatie.

Exista si posibilitatea ca o deviatie de sept sa poata fi tratata si cu medicamente insa daca acestea nu isi fac efectul, o interventie chirurgicala este necesara.

De cele mai multe ori pretul unei astfel de operatii este acoperit de catre asigurarea de sanatate, fiind o operatie de corectie si nu una cu scop estetic.

Interventia chirurgicala prin care se corecteaza deviatia de sept de obicei dureaza in jur de o ora, o ora si jumatate si se face fie sub anestezie generala fie sub anestezie locala.

In timpul septoplastiei chirurgul indreapta septul nazal si il repozitioneaza in centrul nasului. Pentru a putea face acest lucru este necesara indepartarea partilor cartilaginoase si osoase a septului inainte de a fi pozitionat inapoi in pozitia corecta.

Pentru mai multe informatii despre operatii de chirurgie plastica, preturi pareri poti intra si pe Chirurgie Plastica Ro.

Pentru cine nu doreste interventia chirurgicala exista mai multe tratamente care pot ameliora situatia lor. Se pot lua medicamente decongestionante care reduc congestia nazala si contribuie la eliberarea cailor respiratorii.

Mai sunt si spray-urile nazale pe baza de cortizon. Acest tratament se elibereaza si se administreaza doar cu prescriptie medicala. Poate ajuta la prevenirea secretiilor si reduce riscul de blocaj nazal si al infectiilor sinusurilor.

Simptomele deviatie de sept trebuie sa dispara in urma interventiei chirurgicale exceptie de la aceasta regula fac doar alergiile care e posibil sa necesite un alt tip de tratament.

3 Rowing Machine Benefits You Didn’t Know About

rowing machine benefitsWhen it comes to exercising at home there are certain benefits you get from using an indoor rower instead of maybe an elliptical or a treadmill. I’m not say that treadmills or elliptical machines are not good home cardio machines but the fact is rowing machines are great for home cardio or fitness exercising.

Now, personally when it comes to rowing machines, ever since I started rowing I’ve been a huge fan of the Concept 2 indoor rower. It’s without a doubt one the best indoor rowing machines you can buy. It’s not cheap but it’s well worth the money. Even if you’re a beginner, this machine is great.

Back to the benefits of rowing.

First of all you get a challenging full body workout without putting too much stress on your joints. I’ve always had joint pain and rowing has allowed me to workout even so.

It’s said that the stroking motion uses around 84% of your body’s muscles.

And what I like about a rowing machine is that it can be adjusted to fit your personal needs. It can be used by a fit persona but it can also be easily used by someone who ins’t in good shape yet.

Rowing machines are great if you want to lose weight. You can burn up to 600 calories in just an hour of rowing. Considering you don’t even have to leaver home to do this, it’s pretty amazing, right?

There are people who think that ellipticals are also good when it comes to workout equipment for home. I’m not very familiar with them so I honestly can’t tell you right now which are the best rated elliptical machines for home use, but I’ve heard good things about the Schwinn ellipticals.

Anyway, back to rowing benefits. Besides providing you with a great cardion workout, rowers are also great at building muscle strenght and mass. Contrary to popular belief, you can use an indoor rower to build muscle by working out at higher resistance levels.

If you’re considering buying a rowing machine, make sure you do extensive research before you spend any money. One of the sites most people go to if they want to read about home exercise equipment and workouts is www.Niugu8.com Reviews. This website has a lot of information on almost every type of cardio equipment you can buy for your home.

Ohh and one other thing about rowing machines. They’re actually very low cost. If you want a cheap indoor rower you can get one at under $200 which is pretty amazin considering the fact the best cardio machines are extremely expensive.

As a side note, here’s something for those of you who have joint pain and varicose veins. This is what has helped me and my wife.

Top 4 Cele mai bune combine frigorifice Samsung

Samsung, unul dintre cele mai mari branduri pe care le cunoastem. Baietii astia produc absolut orice tip de aparat electronic si o fac chiar foarte bine, de la telefoane la frigidere.

Si apropo de aparatele frigorifice produse de acest brand, in acest articol o sa iti prezint 4 combine frigorifice marca Samsung, unul mai bun ca celalalt si toate la preturi relativ mici.

Pe primul loc zic eu ca este Samsung RB31FDRNDSA, o combina frigorifica Full No Frost, din inox cu dozator de apa. Este un model extrem de atragator atat ca si aspect cat si in privinta functiilor si tehnologiilor pe care ti le ofera.

Numarul 2 in acest top ar fi combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA. Din nou un model cu racire No Frost, multiflow. Acest model este foarte apreciat si datorita pretului mai mic de achizitie asta vand in vedere numarul mare de functii pe care il ofera utilizatorilor.

Pe locul 3 se afla Samsung RB29FSRNDWW o combina frigorifica ieftina si de o foarte buna calitate. Este un model foarte usor de intretinut si de folosit. Avand in vedere faptul ca este din nou un model Full No Frost, pretul cu care poate fi achizitionata este extrem de accesibil.

Si am ajuns si la ultimul model din acest top insa aici o sa-ti prezint un frigider, si anume Samsung RT38FEAADSP. Este un model ultra modern, cu dozator de apa, aparat de gheata, invelis exterior din inox si o gramada de functii extrem de practice.

 Sper sa-ti fie de folos acest top in cazul in care te decizi sa achizitionezi un aparat frigorific Samsung. Mai multe informatii gasesti si pe Facebook – Frigidere Ieftine Gen.